lørdag 19. mars 2011

lykken i livet..

- er å tilbringe dagen med familien sin og gode venner, i strålende sol og varmegrader!

I dag var vi på Losby med venninna mi Lillian med mann og barn. Det var knall sol fra skyfri himmel og 6 deilige varmegrader.

Vi hadde med ski, pulk, akebrett, pølser, engangsgrill, kaffe, solbærtoddy, sjokolade og alt som hører til for at man skal kunne kose seg ute noen timer.
OJ glemte å pakke med staget til pulken, så da ble det en skitur med Stine mens Elise sov i vogna.

Stine har gått en del på ski i barnehagen og var veldig ivrig. "jeg ELSKER å gå på ski" "jeg kan løpe på ski". Hun gikk og gikk, og lange oppoverbakker var ingen hindring. Venninna til Stine, Elina, var en racer i nedoverbakkene. Stålkontroll på 3-åringen :) Ellers ble det en del turer i akebakken, som er like morsom for oss foreldrene som for barna!

Det jeg liker ved Losby er at man har alt der. En kjempelang akebakke som og er barnevennlig, skiløypene rett ved akebakken (der man kan gå hvor langt man måtte ønske), god sitteplass øverst i akebakken, kafè, doer, besøksgård der barna kan se på dyrene, (høna la et egg akkurat da Elina og Stine sto der, det var stas. Det var helt varmt), og at det alltid er masse folk der.
To fornøyde bestevenninner.

Grilling i solveggen

Ivrig i skiløypa


Full fart i akebakken

En deilig dag som ga masse ny energi :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar