onsdag 16. mars 2011

Endelig!!

Det å gå ned i vekt skal som kjent ikke være en slankekur, men en livsstilsendring. For meg føles det helt umulig. Jeg trener Zumba en gang i uken, men det er jo ikke på langt nær nok. Tanken på å melde seg inn på treningsstudio har meldt seg oftere og oftere.
Jeg har 7 kilo som MÅ av kroppen, helst mer! De sitter hardt!! I dag tok jeg skrittet og kontaktet Avancia Skedsmokorset. Jeg snakket lenge med ei dame der, og fortalte om problemene mine: spiser sjeldent - gjerne frokost og middag og ikke noe mer. Og så trener jeg kun en gang i uka. En kilo ned, en halv kilo opp osv..Jeg kunne selvsagt brukt elipsemaskinen som står i stua, men latskapen tar overhånd!
Jeg spurte om priser og om Easylife, som har hjulpet mange ned i vekt. Vi ble enige om et møte til mandag, der vi diskuterer om jeg skal begynne på Easylife Lettere (5-10 kg), eller om jeg skal ha personlig trener og kostholdrådgiver.

Dette koster selvsagt en del penger, men i en alder av 33 år er det jammen på tide å investere litt i helsa! Det er penger man ikke skal tenke på at man bruker.

For meg, som jobber i Skedsmo kommune, koster medlemsskapet 480 kr i mnd (100 kr i rabatt) og så koster Easylife 580 kr i mnd i tillegg. Personlig trener og kostholdsrådgiver koster nok en del mer, men jeg velger det som passer meg best - uansett pris. Jeg skal ta en sjekk av kroppen, hva den består av (jeg gjetter at det er mest fett... haha) og hvordan forbrenningen min er.

Dette skal bli spennende, og jeg skal gi dere oppdateringer om hvordan det går :)



http://www.avancia.no/article.aspx?article=475867&mid=475867
Og så tar jeg imot all oppmuntring og inspirasjon jeg kan få :)

1 kommentar: