lørdag 26. februar 2011

O' du deilige lørdag!

Finnes det noe deiligere enn lørdager?

Elise sov hos mamma og pappa i natt. Det var godt for begge jentene med litt alenetid siden de har delt på oppmerksomheten et par uker nå. Stines vannkopper er ikke særlig mye bedre, hun ser ikke helt bra ut stakkar. Vi telte de hun hadde på ryggen, ikke færre enn 60 stk.. Elise er veldig forkjølet og hoster noe voldsomt. Jeg visste at jeg aldri skulle sagt "vi har jammen meg vært friske lenge nå".


Dora på tv :)

I og med at vi har vært inne hele uka var det på tide og få luftet seg i dag - og da gikk turen med henger til Maxbo Sagdalen. Der var det nemlig 50% på hele butikken. Vi tenkte kanskje vi kunne være heldige og få kjøpt en peisovn. Dessverre hadde halve Romerike tenkt det samme, og nesten hele butikken av tom da vi kom. Salget hadde nemlig begynt i går.Stine og Line på luftetur.Stine fikk ballong på maxbo. Så nå har hun både Hello Kitty, Dora og en "kvit" ballong. *lykke*Etter å ha hentet Elise dro vi hjem for å bake fastelavnsboller. Stine klarte å lage mange sirkelrunde boller. Hun har dilla på matematikk om dagen, så alt hun lager er enten kvadratisk, rektangulært, trekantet eller i sirkel. Moro. Etter lørdagsgrøten tok vi oss en tur ut for å få litt frisk luft. Det var jo så deilig vær ute. Så møtte vi på nabojenta (som har hatt vannkopper - altså ingen smittefare) så da fikk de akt litt sammen før barne-TV og lørdagsgodteri.

Til Stines stooore sorg var det ikke Lottotrekning før leggetid. Det er jo lørdagens TV-høydepunkt for ei som elsker alt som har med tall å gjøre. Hun sa faktisk: i dag trenger vi ikke lese på senga, jeg kan bare se på Lotto i stedet.

Elise har vært kjempegrinete i dag, hun hoster så fælt og jeg tror det er noen tenner på vei. Stakkars liten, det er ikke så enkelt når man ikke kan si ifra hva som feiler en. Hun er en målrettet liten frøken, og selvom hun kan krabbe vil hun ikke gjøre det, hun skal GÅ. Dermed skal det klartes over alt. Hun har ganske mange blåmerker i panna.. haha.
Men NU er det voksentid. God lørdagskveld til alle :)

1 kommentar:

  1. for en fin lørdag! og så mye dere fikk gjort (men kjipt at dere ikke fikk dratt nytte av salget da...)
    hehe måtte le da jeg leste det om Lotto.... hihi søte Stine-mor <3

    SvarSlett