lørdag 21. mai 2011

Sørum fritidsgård







Det smaker godt med mat ute i det fri.




I dag hadde vi planlagt å bruke hele dagen på å være en familie. Når man har hus og hage er det alltid noe som skal gjøres, og det går litt ut over familielivet. Jeg husker nesten ikke sist vi var sammen en hel dag, alle fire.

Vi bestemte oss for å dra til Sørum Fritidsgård i Lillestrøm. Trine og Anna møtte oss der. Stine og Anna hadde med syklene sine, så de fartet rundt. Elise storkoste seg med sandkasse, dyr og mange ting som skulle utforskes.


Vi hadde med lunsj, som ble spist "sammen" med sauene (nei, det var IKKE geiter, Trine...) Dagen var helt knall, ungene var i fyr og flamme og tre timer fløy av gårde.


Sørum fritidsgård ligger så fint til, ved fotballbanene ved Skedsmohallen. Da jeg var liten pleide vi å dra dit for å plukke liljekonvall. Det er nesten 40 hester, kaniner, høner, haner, geiter, sauer og esler. Det er kafe der, turområder, fjell som er fint å klatre i, et edderkopp-klatrestativ på toppen av "fjellet" og mange benker der man kan lunsje. De som har hesten sin der er heldige :)

Takk for en flott dag!

2 kommentarer:

  1. Takk i like måte! Jeg skal bruke kvelden på å lære meg forskjellen mellom sauer og geiter.

    SvarSlett
  2. Det er kjempe koselig der, vi pleier å gå dit med barnehagen på turdag noen ganger :)

    SvarSlett