lørdag 15. oktober 2011

Høstferien 2011

Årets høstferie var knallbra!
Den startet med at vi var hos Yvonne, Atle og Mia på lørdag. OJ skulle hjelpe Atle med flyttelasset. Elise og Mia lekte mens Stine og jeg dro i 4-årsdag til venninna hennes, Eline. Der var det mange venner fra Harastua barnehage. Det var moro!!

Etterpå kom "tante" Anne Maren på overnattingsbesøk. Hun hadde med disse fine gavene - matbokser til jentene. De har fått hedersplass på kjøkkenhylla. Vi tok av støttehjulene på sykkelen til Stine torsdag, søndag syklet hun. Hun er en målbevisst liten frøken, og både hun og vi var veldig stolte :)


Mandag til torsdag var vi på hytta på Totenåsen. Sol hver dag og deilige skogsturer gjør godt for hele kroppen. Stine var ivrig stifinner, vi måtte løpe for å holde følge. Elise koste seg i bæremeis. Det er godt å ha barn som elsker å være ute. Vi var ute fra morgen til kveld.


Etter noen deilige dager på hytta dro vi hjem så OJ fikk jobbet mer på uteområdet vårt. Kusine Madelen kom på overnatting. Det var moro! Stine og Madelen pyntet cupcakes til bursdagen til mormor/farmor dagen etter. De var så ivrige at vi fortsatt har kaker i kjøleskapet.. haha. Kakene ble veldig fine, og bursdagsbarnet (eller som Stine sa: mormor, du er ikke et bursdagsbarn, du er en bursdagsvoksen) ble veldig glad.

Før bursdagen på lørdag ble det tid til en tur i Hundremeterskogen. Alltid moro! På søndag var vi på Hoppeloppeland med Lillian, Selmer og Elina, Runa, Christian og Bo Filip, Yvonne og Mia. Det var koselig å treffe gode venner samtidig som ungene hadde det moro! Etterpå hadde vi fårikålmiddag. Herlig slutt på en PERFEKT høstferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar