søndag 20. februar 2011

Årets vinterferie

















kul gynge"hest"









Vinner jeg noe, tro?



Kinnbytta hos Frelsesarmeen. Et obligatorisk stopp for å ta lodder og spise kake (og å få igjen varmen) :)

Vi startet vinterferien en uke for tidlig i år, pga Rørosmartnan.
Jentene og jeg reiste oppover på tirsdag sammen med mamma og pappa, så kom OJ etter på torsdag. Elise ble kjempeforkjølet andre dagen. Hun hadde i tillegg mye vondt i magen hver natt, så det ble et par timer med søvn hver natt. Vi byttet gudskjelov på å være våkne, ellers hadde det vel klikket...

Onsdag var vi en tur nede i byen, det var overraskende lite folk. Vi er jo vant til å trenge oss igjennom folkemengden, og å gå med vogn har nesten vært håpløst.
Det ble litt shopping i bodene, som alltid. Det er alltid like spennende å titte, selvom det er mange av de samme bodene.
På torsdag var Stine og lekte med venninna si Elina. Det var stor stas. Så fikk jeg skravlet litt med Lillian. Foreldrene til Lillian bor et lite stykke fra hytta. Det er koselig når vi er på Røros samtidig.
Fredag tråkket mamma, Stine og jeg nede i byen i flere timer, mens OJ og pappa var på hytta med Elise. Vi fikk shoppet, tatt lodder og virkelig kost oss. Det var sol og 15 minugrader, helt herlig!!
På kvelden tok OJ og jeg oss en tur på Kaffestuggu med Lillian og Kim, der var det liv som alltid. Gammeldans og folkeliv :) En kjempemorsom kveld!!
Lørdag var det siste krampehandling i gata. Det var 30 minusgrader, så bilen til mamma og pappa ville ikke starte. Vi fikk liv i den etterhvert.
Det var 30 minus da vi reiste hjem på søndag også. Brrrr.
Nå ser vi bare fram til en ny martna om ett år :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar