mandag 12. april 2010

En fantastisk fin helg!

Denne helgen har vært helt herlig!
På fredag hadde Stine en fin dag i barnehagen med masse sol og de var ute hele dagen. Ole Jørgen og jeg hentet henne, og så dro vi til mamma og pappa for å hente sommerdekkene til bilene.
Da vi kom hjem var Stine og Ole Jørgen ute helt til hun skulle legge seg. De vasket begge bilene og skiftet til sommerdekk. Stine var veldig ivrig, svampet og sto i.

Lørdag dro Stine og jeg på loppis mens OJ var hjemme og vasket bilene innvendig og vasket og gjorde klar grillen til grillsesongen.
På loppis var det helt kaos - mulighens fordi det var årets første? Vi fikk kjøpt dukkevogn til barnehagen og mange nye puslespill og div lotto. Byggmester Bob-lotto var mest populært!
Da vi kom hjem drev OJ og Stine ute i flere timer. Hun fikk ny sykkelhjelm på fredag, så hun syklet rundt med de andre barna i nabolaget - veldig stolt :)
Mens de holdt på ute fikk jeg lest ferdig Isprinsessen. Veldig bra bok! Kan anbefales.

Vårdressen og sykkelhjelmen er på. NÅ er det vår!!
På kvelden grillet vi. Årets første grilling - det ga sommerstemning.
Søndag hadde OJ bursdag. Stine sov helt til ti på ni. Da hun kom inn spurte jeg hvem har bursdag i dag?
Stine: "PAPPA! Da må vi lage kaffe og ordne kake. Og så må han få gaven. Den ligger i skapet. Og så må vi synge Hurra for deg som fyller ditt år!"
Så løp hun ut på kjøkkenet.
Da vi var der sier hun: "pappa vil ikke ha kaffe, han vil ha te, for han har vondt i halsen." hehe. Hensynsfull også da!!
Så gikk vi inn mens vi sang bursdagssangen. Stine måtte selvsagt åpne gaven. Han fikk Moods of Norway t-skjorte og Moods of Norway jakke. Coctail Farming passer bra til en Totning :)
Unna vei - her kommer jeg!!
På formiddagen kom Astrid og Alf Jørgen og mamma og pappa. Stine måtte vise hvor flink hun var til å sykle:)
Så kom Kim for å hogge ned den store furua i hagen. Den har stjålet all sol i solkroken vår. Egentlig skulle det komme en trefeller og ta den, med OJ ble så ivrig, så han ringte Kim (som er brannmann og vant til å klatre i trær.. hehe). Og i løpet av tre timer var furua nede. Den var noe vanvittig høy, og så delte den seg i to på toppen, så vi var litt nervøse mens de holdt på.

Da naboene kom hjem på ettermiddagen gratulerte de oss med dagen.. For de hadde ventet i 30 år på at den skulle bli fjernet.
Her er Kim halvveis oppe i furua, og halve treet er nede.


Stine storkoste seg hele dagen med alle besteforeldrene sine rundt seg. Særlig farfar og morfar er populære. De er jo så tålmodige.

Vi hadde en kjempefin helg i det nydelige været, nå ser jeg fram mot en solrik uke i solkroken med en god bok. Men aller helst vil jeg at det skal skje en fødsel i løpet av de nærmeste dagene :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar